Cisco Channel Partner Certificering Select

De Cisco Select Certificering kan worden bereikt door één van de volgende specialisaties:

> Small and Midsized Business Specialisatie

De evolutie van de Cisco Small and Midsize Business (SMB) Specialisatie is een combinatie van de voormalige Small Business (SB) en Small Business Foundation (SBF) Specialisaties.

Het curriculum van de specialisatie's weerspiegelt de architectonische strategie van Cisco's  geavanceerde specialisaties en de positionering van SMB partners om strategisch te verkopen in alle technologieën. Borderless Networks, Collaboration en Data Center onderwerpen vormen de kop van de voornaamste training tracks, samen met Services training. Cisco heeft in de training ook de invoering van cloud concepten, SMB-niveau Cisco TelePresence-producten en virtualisatie en datacenter switching geïntegreerd.

> Express Security Specialisatie

Er is nu een nieuw instappunt voor de Select status d.m.v. het behalen van een Cisco Security Specialisatie. Met het nieuwe flexibele programma, de Express Security Specialisatie (ESS), kunt u uw security business versnellen. U kunt zich richten op uw zakelijke behoeftes op vier gebieden: e-mailbeveiliging, next-generation firewall, web security, en intrusion prevention systemen. Zodra u aan de eisen van een of meer aandachtsgebieden voldoet, zal u worden gepositioneerd als een Cisco Express Security Specialized Partner en tevens Select Partner.

Dit instap programma kan meer rendement op uw investering brengen zoals de Select Certificering en heeft minder eisen voor de partner rollen, verminderde trainingstijd en kosten, en een hogere zichtbaarheid in de markt.

The Express Security Specialisatie kan worden bereikt door een van de volgende certificeringen:

  • Express Security Email
  • Express Security NGFW
  • Express Security Web
  • Express Security Specialization IPS

Download het Cisco artikel: 8_Reasons_to_become_Select_Partner.pdf
 


icoontelefoon

 085 - 0498 591

 ...