Certified Business Intelligence Professional (CBIP) Compact Training

BI, Big Data & Data Science

> BI > Business Intelligence

Beschikbare leervormen - Available learning methods CBIP training
classroom-study
   
 
 
 
 
 
Course duration                 Course price                   Corresponding exam
5 days   EUR 3.980,00 excl. BTW/VAT    

CBIP is een wereldwijd aan belang winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor BI professionals. Vanuit de markt wordt de vraag naar gecertificeerde BI professionals steeds groter. Daarom nodigen wij jou en jouw teamleden uit deel te nemen aan deze CBIP Compact Training waarin je in slechts 5 dagen klaargestoomd wordt voor het officiële Certified Business Intelligence Professional (CBIP) examen van The Data Warehousing Institute (TDWI). 

Experience Level:
Specialist
Geen data hier?:
Vraag een sessie aan via info@one2train.nl
Start Date Finish Date Sessions Guaranteed Location Price
12-04-19 24-05-19 Amsterdam 3,980.00 €
+835.80 € Tax
Book now
01-11-19 29-11-19 Amsterdam 3,980.00 €
+835.80 € Tax
Book now

Wat leer je?

Het ultieme doel van deze CBIP Compact Training is om je in de kortst mogelijke tijd te laten slagen voor het CBIP examen. De Compact Training is daarom opgebouwd aan de hand van examenvragen. Daarnaast wordt het vakgebied door middel van een optimale mix van theorie en praktijk uitvoerig behandeld. Naast de toepassing van Business Intelligence worden ook de organisatie rondom Business Intelligence en Business Analytics behandeld en de trends in dit vakgebied. Je leert hoe je Business Intelligence implementeert, effectief inzet en met analytics meerwaarde haalt uit jouw data.

Ook het ontwerpen en implementeren van een Data Warehouse komt uitgebreid aan de orde. Behandeld worden onder meer de technieken en methoden om een Data Warehouse te ontwerpen en data te extraheren uit bronnen en te transformeren tot informatie. Je leert een Data Warehouse voor jouw organisatie te beheren en je krijgt inzicht in diverse DWH architectuurvisies en in het proces om een Data Warehouse te implementeren. Al met al toch een complete Business Intelligence training binnen een beperkt aantal lesdagen.

Doelgroep

Deze CBIP Compact Training is specifiek opgezet om je te laten slagen voor het CBIP examen van TDWI. Wil je daarnaast in no time alle relevante expertise in huis hebben die nodig is voor een doelmatige aanpak van complexe Business Intelligence vraagstukken, dan is dit de training voor jou.

De training leent zich uitermate goed om met het voltallige team CBIP gecertificeerd te worden. Daarnaast is de training bedoeld voor eenieder die betrokken is bij de informatievoorziening ter ondersteuning van strategische en tactische besluitvormingsprocessen. Te denken valt aan BI specialisten, Data Warehouse specialisten, business- en informatieanalisten, informatiemanagers, informatiearchitecten, data-analisten, financieel managers en marketing specialisten.

Voorkennis

Wanneer je zich als Certified Business Intelligence Professional (CBIP) wilt certificeren dien je minimaal 2 tot 4 jaar werkervaring in het Business Intelligence vakgebied te hebben. De CBIP certificering is drie jaar geldig. Hercertificering is mogelijk door opnieuw examen te doen of door te voldoen aan de CBIP hercertificeringsvoorwaarden.

Certificering/Examens:

Het CBIP examen bestaat uit 3 deelexamens (2 verplichte examens en 1 keuze examen) van elk een halve dag die in 2 dagen worden afgenomen. De verplichte examens zijn:

  • Information Systems Core Examination; en
  • Data Warehousing.

De keuze-examens zijn:

  • Leadership and Management; of
  • Business Analytics; of
  • Data Analysis and Design; of
  • Data Integration.

Je kunt tot aan de laatste dag voor het examen bepalen welk keuze examen je wilt afleggen. Deze CBIP Compact Training bereidt je, naast de verplichte examens, in principe voor op de meest gevraagde keuze-examens: Business Analytics en Data Analysis and Design.

  • Het CBIP examen is niet inbegrepen. Het inschrijfgeld voor de 3 CBIP examens bedraagt € 975,- per persoon (excl. BTW).