Big Data Foundation

BI, Big Data & Data Science

> Big Data

Beschikbare leervormen - Available learning methods Big Data Foundation training
classroom-study
   
 
 
 
 
 
Course duration                 Course price                   Corresponding exam
3 days   EUR 2.480,00 excl. BTW/VAT    Big Data Foundation

Met het Big Data Foundation certificaat toon je aan dat jouw kennis van Big Data voldoet aan de internationaal erkende normen die aan Big Data specialisten gesteld worden. De Big Data Foundation opleiding is geaccrediteerd door de International Software Quality Institute (iSQI). iSQI is een toonaangevend en onafhankelijk certificeringsinstituut dat jaarlijks ruim 15.000 professionals certificeert in meer dan 90 landen en in 10 talen. Met het Big Data Foundation certificaat ben je gecertificeerd volgens de ISO normen 9001 (Quality Standard) en 17024 (Certified Certification Body). De Big Data Foundation certificering is leveranciersonafhankelijk en het lesprogramma is ontwikkeld door vooraanstaande Big Data experts.

Experience Level:
Specialist
Geen data hier?:
Vraag een sessie aan via info@one2train.nl

Wat leer je?

Deze Big Data opleiding is ontwikkeld om je te leren wat Big Data inhoudt en wat de mogelijkheden van Big Data zijn om jouw business uitdagingen te lijf te gaan. Bovendien krijg je een overzicht van diverse relevante Big Data strategieën, systemen en architectuurprincipes.

Na deze 3-daagse Big Data opleiding:

  • ken je de grondbeginselen van Big Data;
  • weet je welke Big Data analysestrategieën er zijn;
  • ken je de principes van algoritmen en Big Data analytics;
  • heb je basiskennis van Big Data architectuurprincipes; en
  • heb je basiskennis van Big Data systemen.

Doelgroep

De Big Data opleiding is bestemd voor alle professionals die in hun werk te maken hebben met grote hoeveelheden data en die een gedegen theoretische basis willen leggen op het gebied van Big Data. Wij denken hierbij aan Big Data projectmanagers, Business Intelligence managers en -consultants, IT managers, business development managers, data analisten, business analisten, datawarehouse analisten, informatie architecten, marketing (technology) managers, marketing (intelligence) managers en innovatie managers.

Voorkennis

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze Big Data opleiding en te slagen voor het Big Data Foundation examen. De opleiding wordt gegeven op HBO werk-en denkniveau.

Certificering/Examens:

  • De kosten van deze 3-daagse Big Data opleiding bedragen € 2.480,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, lunches, het opleidingsmateriaal en het Big Data Foundation examen (t.w.v. € 200,-).