BE6000 voor MKB training: (Sales and Engineers)

Cisco training

> Cisco > Engineer > Sales > UC

Beschikbare leervormen - Available learning methods BE6000 training
classroom-study
   
 
 
 
 
 
Course duration                 Course price (per day)
                   
1 day   EUR 1.500,00 excl. BTW/VAT    

Waarom is de BE6000 zo interessant voor het MKB ?
De Cisco BE6000 (Cisco Unified Communications Manager Business Edition) integreert de voordelen van spraak, video, mobiliteit, klantcontact en messaging op één enkel platform. MKB bedrijven kunnen met deze all-in-one oplossing makkelijk en voordelig zakelijke telefoniefuncties voor hoofd- en bijkantoren aanvullen met Unified Communications (UC). Hierdoor kunnen klanten beter samenwerken met elkaar en met hun leveranciers en klanten. Dit leidt tot lagere kosten, betere efficiëntie en een betere productiviteit.

Experience Level:
Specialist
Geen data hier?:
Vraag een sessie aan via info@one2train.nl

Waarom is de BE6000 zo interessant voor Cisco Partners ?
Beter samenwerken is naast kostenbesparing een 'hot item' in het MKB. VOIP telefonie gekoppeld aan IM/Presence, MS exchange en Outlook, Business video oplossingen zoals Telepresence, en een klantcontactcenter zorgen voor directe en duurzame kostenbesparing en voor beter samenwerken. De BE6000 is daarom een ideale oplossing voor het MKB. Hij voegt veel waarde toe voor de klant en daarmee voor de klantrelatie die je hebt als partner. Hij is daarnaast simpel te implementeren, te installeren en is makkelijk in het beheer en heeft een uiterst agressieve prijs wat weer zeer positief bijdraagt aan de bedrijfsvoering als partner.

Opzet van de training:
Succesvol zijn vereist een goede voorbereiding, focus en samenwerking. Omdat samenwerking binnen de eigen organisatie evenzo belangrijk is beginnen we de training met een gezamenlijke Sales & Engineer sessie.

Tijdens dit dagdeel brengen wij de MKB markt in beeld, leren wij je de behoeftes en kansen kennen en de positie van de BE6000 en Cisco hierin.

In afzonderlijke sessies word je vervolgens als Sales klaar gestoomd om de BE6000 te verkopen en als Engineer zet je de 1e stappen in het succesvol implementeren.

Om maximaal rendement uit de training te halen organiseren wij deze training exclusief voor elke deelnemende Partner afzonderlijk. Per partner/training kunnen maximaal 6 AM's en 6 SE's deelnemen.

Doelstelling Sales
Het begrijpen van de Cisco Business Edition 6000 (BE6K) mid-market oplossing en hoe zijn functies en mogelijkheden af te stemmen op de zakelijke behoeften van de klant. Deze cursus zal de Partner Account Manager helpen om de BE6K te positioneren, en om duidelijk de belangrijkste onderscheidende factoren en waarde proposities te kunnen benadrukken.

Doelstelling Engineers
Het begrijpen van de mid-market Cisco Business Edition 6000 (BE6K) geïntegreerde oplossing en de bijbehorende Cisco Preferred Architecturen voor spraak, video en samenwerking. Deze cursus zal de Partner
Engineer helpen om een opportunity te kwalificeren, een oplossing te ontwerpen en algemene best practices te identificeren voor de implem entatie van de BE6K in mid-market organisaties.

Na deze training
Deze training is een uitstekende basis om door te gaan voor de Cisco Collaboration Express certificering. Deze certificering kwalificeert je als partner voor de Premier status, wat je naast extra inkoopvoordeel ook onderscheiding oplevert. Klanten zijn gegarandeerd dat ze met een partner samenwerken die aantoonbare focus en kennis heeft op het gebied van Collaboration.


icoontelefoon

 085 - 0498 591

 ...