• Home
  • Nieuws
  • One2train draagt Cisco Learning Partner status over aan TSTC ICT & Security Trainingen te Veenendaal.

One2train draagt Cisco Learning Partner status over aan TSTC ICT & Security Trainingen te Veenendaal.

One2train gaat voortaan door als Cisco Networking Academy en draagt het Cisco Learning Partner deel over naar TSTC ICT & Security Trainingen.

Hiermee zet One2train haar koers voort als gespecialiseerd omscholingsinstituut voor de ICT, met als basis de leeromgeving van de Cisco Networking Academy.

Miriam van de Laak – directeur One2train, en Emile Kok – directeur TSTC, zetten middels deze overdracht hun jarenlange samenwerking op een nieuwe manier voort. TSTC bedient al sinds 1999 de professionele opleidingsmarkt vanuit haar locatie in Veenendaal, en staat met name bekend om de hoge status op het gebied van Security opleidingen. Daarnaast is er bij TSTC - naast een uitgebreid Open Agenda aanbod met veel doorgangsgarantie - veel ruimte voor maatwerk en klantinleving.

TSTC neemt enkel het Cisco Professional aanbod over van One2train, de overige portfolio’s blijven onder One2train draaien zoals klanten het de afgelopen jaren gewend zijn. Om dit aanbod actueel te houden met de ontwikkelingen en behoeftes in de markt zal One2train voor een deel blijven samenwerken met opleidingspartners. Ook Cisco klanten kunnen bij One2train nog steeds terecht voor advies en boekingen; echter alle Cisco trainingen zullen door TSTC worden uitgevoerd.

Naast het ICT Professional aanbod, zal er een grote focus zijn op het aanbieden van speciale ICT omscholingsprogramma’s en begeleiding van kandidaten naar de arbeidsmarkt. One2train is een geautoriseerd Cisco Networking Academy met een cursusaanbod dat verder gaat dan enkel Cisco trainingen, en geënt is op álle kenniseisen van de (startende) ICT’er van morgen. De jarenlange ervaring en contacten met de ICT arbeidsmarkt, en de passie om deze markt te ondersteunen met nieuw passend talent, is de drijfveer achter deze focusverschuiving.

One2train is ervan overtuigd dat TSTC als Cisco Learning Partner de Cisco Professional markt veel toegevoegde waarde te bieden heeft. TSTC zal het aanbod in eerste instantie richten op trainingen op het gebied van:
• Routing & Switching
• Security
• Cloud
• Data Center

De cursusagenda voor dit aanbod wordt binnenkort gepubliceerd via www.tstc.nl en www.one2train.nl 

Samen met deze verandering, wijzigen de contactgegevens als volgt:

One2train
Contactpersoon: Miriam van de Laak
Telefoon: 085-04 98 591
Website: www.one2train.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TSTC ICT & Security Trainingen
Contactpersoon: Emile Kok
Telefoon: 0318-58 14 80
Website: www.tstc.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

One2train verzekert haar Cisco klanten een soepele overdracht naar TSTC en staat graag klaar voor eventuele vragen te beantwoorden.