• One2train Academy werkt opnieuw samen met IMF Online ter uitbreiding van het portfolio ICT Training & Certificering. Er is een nieuw aanbod aan Big Data opleidingen en er zijn Cloud trainingen toegevoegd ter aanvulling op het portfolio van TSTC.
  • In verband met het Coronavirus worden alle klassikale lessen voor de omscholingstrajecten virtueel gegeven. Cursisten zijn enthousiast. Minder afleiding, geen reisstress of reistijd, en toch betrokken.
  • Intakes gaan online virtueel door. Als Cisco Partner gebruiken we voor onze trainingen en intakes: Cisco Webex. Veilig en efficient!

Cisco Channel Partner certificering

Cisco Partners kunnen als "registered" Partner een specifieke Partner status behalen door een Cisco channel partner training te volgen waardoor onder meer een groter inkoopvoordeel kan worden gerealiseerd. Deze niveaus zijn Select, Premier en Gold:Cisco Channel Partner Certification 

Om een bepaalde Partner status te behalen moeten de medewerkers telkens een bepaalde rol invullen met de daarbij behorende certificeringen. De rollen zijn Account Manager, Field Engineer en System Engineer. De certificeringen bestaan steeds uit een algemene Cisco certificering, oftewel een Career Certification en een Specialisatie examen.

One2train kan als geautoriseerde Cisco Learning Partner maximaal ondersteunen in het gehele traject. Wij weten precies wat nodig is aan kennis voor elke certificering en welke training daarbij het beste past. Om aan de hoge kwaliteitseisen van Cisco te voldoen, werken we enkel met de officiële cursusboeken en Cisco gecertificeerde trainers. Dit garandeert dat trainers van One2train als Cisco Training Center niet alleen op hun technische kennis getoetst zijn maar ook op hun didactische vaardigheden.

Naast het leveren van kwalitatieve Cisco trainingen doen we nog meer. Wij ondersteunen klanten graag (gratis) bij het maken van hun training plan, en cursisten kunnen na afloop van de training nog steeds bij onze trainers terecht voor vragen die ze mogelijk in de praktijk tegenkomen. Ook kunnen onze trainers ingehuurd worden voor consultancy opdrachten ter ondersteuning van projecten. Zie hiervoor Engineer Support

Samenwerkingen

UWV
Gemeentes West-Brabant
Gemeentes Drechtsteden
TSTC
IMF

CRKBO geaccrediteerd

icoontelefoon

Volg ons


icoontelefoon

Contactgegevens

icoontelefoon085 - 0498 591
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.