• One2train Academy werkt opnieuw samen met IMF Online ter uitbreiding van het portfolio ICT Training & Certificering. Er is een nieuw aanbod aan Big Data opleidingen en er zijn Cloud trainingen toegevoegd ter aanvulling op het portfolio van TSTC.
  • In verband met het Coronavirus worden alle klassikale lessen voor de omscholingstrajecten virtueel gegeven. Cursisten zijn enthousiast. Minder afleiding, geen reisstress of reistijd, en toch betrokken.
  • Intakes gaan online virtueel door. Als Cisco Partner gebruiken we voor onze trainingen en intakes: Cisco Webex. Veilig en efficient!

Cisco Channel Partner Certificering Select

De Cisco Select Certificering kan worden bereikt door één van de volgende specialisaties:

> Small and Midsized Business Specialisatie

De evolutie van de Cisco Small and Midsize Business (SMB) Specialisatie is een combinatie van de voormalige Small Business (SB) en Small Business Foundation (SBF) Specialisaties.

Het curriculum van de specialisatie's weerspiegelt de architectonische strategie van Cisco's  geavanceerde specialisaties en de positionering van SMB partners om strategisch te verkopen in alle technologieën. Borderless Networks, Collaboration en Data Center onderwerpen vormen de kop van de voornaamste training tracks, samen met Services training. Cisco heeft in de training ook de invoering van cloud concepten, SMB-niveau Cisco TelePresence-producten en virtualisatie en datacenter switching geïntegreerd.

> Express Security Specialisatie

Er is nu een nieuw instappunt voor de Select status d.m.v. het behalen van een Cisco Security Specialisatie. Met het nieuwe flexibele programma, de Express Security Specialisatie (ESS), kunt u uw security business versnellen. U kunt zich richten op uw zakelijke behoeftes op vier gebieden: e-mailbeveiliging, next-generation firewall, web security, en intrusion prevention systemen. Zodra u aan de eisen van een of meer aandachtsgebieden voldoet, zal u worden gepositioneerd als een Cisco Express Security Specialized Partner en tevens Select Partner.

Dit instap programma kan meer rendement op uw investering brengen zoals de Select Certificering en heeft minder eisen voor de partner rollen, verminderde trainingstijd en kosten, en een hogere zichtbaarheid in de markt.

The Express Security Specialisatie kan worden bereikt door een van de volgende certificeringen:

  • Express Security Email
  • Express Security NGFW
  • Express Security Web
  • Express Security Specialization IPS

Download het Cisco artikel: 8_Reasons_to_become_Select_Partner.pdf
 

Samenwerkingen

UWV
Gemeentes West-Brabant
Gemeentes Drechtsteden
TSTC
IMF

CRKBO geaccrediteerd

icoontelefoon

Volg ons


icoontelefoon

Contactgegevens

icoontelefoon085 - 0498 591
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.