Programmeur (Python)

One2train is al meer dan 15 jaar ICT opleider en heeft zich gespecialiseerd in IT technische trainingen (infrastructuur). De kennis die wordt opgedaan door de dagelijkse contacten met de IT arbeidsmarkt, worden continue doorvertaald in ons aanbod.

Voor diegene die zich willen (om)scholen naar een IT functie als Servicedesk, Engineer, Netwerkbeheerder of Programmeur hebben wij 4 scholingstrajecten samengesteld die aansluiten bij de huidige vraag in de markt.

Omdat individueel maatwerken ook onze jarenlange specialisatie is, hebben wij via de Academy een leermethode ontwikkeld waarmee we voor elke cursist een aangepast aanbod kunnen maken, rekening houdend met beschikbare kennis, tijd, budget en doel.

Ook na de training(en) kunnen wij nog van dienst zijn, en cursisten begeleiden in het vinden van een passende baan via ons uitgebreide klantennetwerk.

 

Functie Programmeur (Python):

Een Python-programmeur is een software- of webontwikkelaar die werkt met de programmeertaal Python.

Gezien de gestaag groeiende populariteit van Python is het werkveld van Python developers zeer uiteenlopend. Onder meer veel webshops, bedrijfssystemen en games draaien op Python en bekende organisaties als Google, NASA, Yahoo en Nokia maken er gebruik van. Python developers kunnen dus in de meest diverse organisaties werkzaam zijn. Mensen met wie ze te maken krijgen zijn bijvoorbeeld graphic designers, software engineers, interaction designers, game developers en data engineers.

Python Programmeurs houden zich over het algemeen bezig met de volgende zaken:

  • Ontwikkelen en implementeren van nieuwe Python-toepassingen
  • Monitoren, testen en onderhouden van bestaande Python-applicaties
  • Opstellen en onderhouden van API's (Application Programming Interfaces)
  • Omzetten van wensen van opdrachtgevers in concrete Python-oplossingen
  • Voeren van overleg met collega-ontwikkelaars en andere leden van het (project)team

Opleidingstraject Programmeur (Python): 

Programming Essentials in Python (PCAP)

Python is een programmeertaal voor algemene doeleinden die wordt gebruikt om vrijwel alles te bouwen. Python is de sleutel voor back-end webontwikkeling, data-analyse, kunstmatige intelligentie en wetenschappelijk computergebruik, die allemaal essentieel zijn voor het nastreven van IT-carrières. Met PCAP: Programming Essentials in Python leer je programma's ontwerpen, schrijven, debuggen en uitvoeren die zijn gecodeerd in de Python-taal. Geen voorafgaande programmeerkennis vereist. De cursus begint met de basisbeginselen die je stap voor stap begeleiden totdat je bedreven raakt in het oplossen van meer complexe problemen.

Studiebelasting:
100% klassikaal -> 10 lesdagen
  50% klassikaal -> 5 lesdagen

Prijs Academy ILT lesdag: EUR 425,00 excl. BTW