• Elk moment instappen
  • Doelgericht
  • Eigen tempo
  • Persoonlijk advies
  • Professionele begeleiding
  • Online + begeleide lesdagen (ILT)
  • Lees verder

Scholing voor: IT Helpdesk/Servicedesk

Scholing voor: IT Helpdesk/Servicedesk
IT Essentials | Windows 10 | ITIL

Scholing voor: Netwerkengineer (CCNA)

Scholing voor: Netwerkengineer (CCNA)
IT Networking Essentials | CCNA R&S

Scholing voor: Programmeur Python

Scholing voor: Programmeur Python
Programming Essentials in Python (PCAP)

ICT Talentenbank

ICT Talentenbank
ICT Talenten op zoek naar een baan of stage ...

ICT trainingen: klassikaal

 

Standaard (ILT)

standardDe meeste trainingen van de verschillende vendors zijn gebaseerd op het aaneengesloten klassikaal volgen van een meerdaagse training. Dit noemen wij de Standaard trainingen of Open Agenda trainingen. Wij plannen deze trainingen vooraf in op diverse data en locaties. Cursisten kunnen individueel inschrijven voor deze sessies die vaak al bij een deelname van 2-3 cursisten doorgaan.

 


BootCamp ( BC)

bootcampVoor cursisten die al ervaring of kennis hebben met verschillende onderdelen uit een training, biedt One2train de BootCamps aan. Tijdens deze BootCamps worden 2 trainingen in 1 week gedoceerd (bijvoorbeeld Cisco ICND1 en ICND2). De lesstof wordt versneld gegeven doordat er nagenoeg geen herhaling is en de lesdagen verlengd zijn van 08:00 tot 18:00 uur. De cursist dient dus al over enige voorkennis te beschikken om te kunnen deelnemen en wordt ook op deze kennis getoetst.

 

 

Step by Step (SBS)

stepbystepDe cursist volgt een 5-daagse training en evt. een 1-daagse examentraining telkens in blokken van 2 lesdagen met een interval van 2 weken. Op die manier is de training goed te combineren met werk doordat de cursist niet 5 aaneengesloten dagen van zijn werkplek af is.

Daarnaast wordt de leerstof in delen gedoceerd en heeft de cursist tussen de blokken in de gelegenheid om het geleerde te laten bezinken, vragen voor te bereiden en middels zelfstudie verder bij te scholen.

 

Tags: Design, Icon, Icons, Illustrations

Waarom One2train?

Logo One2train

We're always one step ahead, sometimes two!

One2train is een ICT opleider voor de ICT’er van morgen.

Met bijna 20 jaar ervaring in het leveren van geautoriseerde ICT training, certificering en ontwikkeling, is het invullen van een kennis- en certificerings gap t.o.v. de laatste ICT functie-eisen nog steeds een echte passie.

Wat drijft ons? Lees het in One2train's Missie & Visie ...