Academy training

Academy training is een blended-learning model met het beste uit alle werelden: ILT lesdagen gecombineerd met interactief online learning!

De ILT lesdagen (centrale dagen waarop deelnemers onder begeleiding van een gecertificeerde trainer geheel in eigen tempo hun opleidingstraject op maat volgen). vormen de basis voor deze individuele leermethode. ILT dagen organiseren wij het hele jaar door op diverse locaties.

Het voordeel van deze lesmethode is dat er ruimte is om flexibel te plannen, en elke deelnemer bepaalt welk deel hij onder begeleiding wil leren. Door deze methode (gecombineerd met online leeromgeving) kunnen de kosten laag worden gehouden voor toch een optimaal resultaat.

Op basis van een persoonlijk opleidingsadvies zal er een training worden aanbevolen van een bepaalde lengte. Bijvoorbeeld: een CCNA part 1 training kost normaliter 5 dagen. Als blijkt dat de docent denkt dat dit sneller kan zal het advies bijvoorbeeld 4 dagen zijn. Lunch en studiemateriaal zit bij de prijs ingegrepen, tenzij anders vermeld.

De ILT dagen starten om 9.00 en eindigen om 16.30 uur. Tussen de middag is er 30-45 minuten lunchpauze voorzien.

Prijs ILT dag (per deelnemer): EUR 425,00 excl. BTW

Informeer naar de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 085-0498 591.

CRKBO geaccrediteerd

icoontelefoon

Volg ons


icoontelefoon

Contactgegevens

icoontelefoon085 - 0498 591
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.