ICT Professional trainingen

One2train heeft zich onder de naam One2train Academy gespecialiseerd als ICT omscholer met als basis de leeromgeving van de Cisco Networking Academy.

De geautoriseerde Cisco Learning Partner trainingen voor IT Professionals zijn overgedragen aan Partner TSTC ICT & Security Trainingen. TSTC bedient al sinds 1999 de professionele opleidingsmarkt vanuit haar locatie in Veenendaal, en staat met name bekend om de hoge status op het gebied van Security opleidingen. Daarnaast is er bij TSTC - naast een uitgebreid Open Agenda aanbod met veel doorgangsgarantie - veel ruimte voor maatwerk en klantinleving.

Naast het ICT Professional aanbod, is er grote focus op het aanbieden van speciale ICT omscholingsprogramma’s en begeleiding van kandidaten naar de arbeidsmarkt. One2train is een geautoriseerd Cisco Networking Academy met een cursusaanbod dat verder gaat dan enkel Cisco trainingen, en geënt is op álle kenniseisen van de (startende) ICT’er van morgen. De jarenlange ervaring en contacten met de ICT arbeidsmarkt, en de passie om deze markt te ondersteunen met nieuw passend talent, is de drijfveer achter deze hernieuwde missie.

CRKBO geaccrediteerd

icoontelefoon

Volg ons


icoontelefoon

Contactgegevens

icoontelefoon085 - 0498 591
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.