• One2train Academy werkt opnieuw samen met IMF Online ter uitbreiding van het portfolio ICT Training & Certificering. Er is een nieuw aanbod aan Big Data opleidingen en er zijn Cloud trainingen toegevoegd ter aanvulling op het portfolio van TSTC.
  • In verband met het Coronavirus worden alle klassikale lessen voor de omscholingstrajecten virtueel gegeven. Cursisten zijn enthousiast. Minder afleiding, geen reisstress of reistijd, en toch betrokken.
  • Intakes gaan online virtueel door. Als Cisco Partner gebruiken we voor onze trainingen en intakes: Cisco Webex. Veilig en efficient!

Visie & Missie

One2train is een ICT opleider voor de ICT’er van morgen!

Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van geautoriseerde ICT training, certificering en ontwikkeling, is het invullen van een kennis- en certificerings gap t.o.v. de laatste ICT functie-eisen nog steeds een echte passie.

Daarom leveren wij veelal individueel maatwerk uit in verschillende leervormen, zodat de inhoud van een training of traject op de meest effectieve manier wordt verzorgd. Als gespecialiseerde IT omscholer, volgen we de laatste ontwikkelingen in de ICT zodat onze kandidaten altijd afgestemd zijn op de eisen van morgen.

Onze toegevoegde waarde zit in de flexibele invulling van de kenniswens, onze praktijk- en functiegerichte aanpak, en de garantie op deskundig advies voor tijdens en na een training of traject.

Visie & Missie
Tell me and I forget, Teach me and I remember, Involve me and I learn!

Deze woorden van President Benjamin Franklin vormen al jaren de basis van onze visie. In een kennisbranche als de ICT sector is het belangrijk om je kennispeil up-to-date te houden en te blijven ontwikkelen. Wij geloven dat goede training hierin een belangrijk instrument is. Een goede training leert namelijk niet alleen de stof herinneren, maar brengt de cursist van herinneren, naar kennen, naar kunnen!

We're always one step ahead, sometimes two!

Samenwerkingen

UWV
Gemeentes West-Brabant
Gemeentes Drechtsteden
TSTC
IMF

CRKBO geaccrediteerd

icoontelefoon

Volg ons


icoontelefoon

Contactgegevens

icoontelefoon085 - 0498 591
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.