Over ons & IT Omscholing

One2train is al meer dan 20 jaar actief op de ICT opleidingsmarkt, met een primaire focus op de levering van Cisco trainingen als één van de drie geautoriseerde Cisco Learning Partners. In de afgelopen jaren hebben zowel starters als gevorderde IT’ers hun kennis en certificeringen gehaald via One2train, en zijn er werkzoekende cursisten en werkgevers bij elkaar gebracht.

Omdat bij klanten steeds vaker de vraag rijst naar het op maat scholen van kant-en-klaar gecertificeerde medewerkers, of interne (netwerk)scholing van vaste medewerkers, is One2train zich gaan specialiseren in omscholingstrajecten.

Voor deze omscholingstrajecten maakt One2train onder andere gebruik van haar Cisco Network Academy licentie. De Cisco Network Academy biedt een online leerplatform dat zich voor elke leermethode leent, en een breed scala aan ICT opleidingen biedt waaronder CCNA. Het platform is vooral geschikt om startend talent op een goed basisniveau te brengen. De trainingen lenen zich ook voor medewerkers die zich binnen hun bedrijf op verschillende leertempo’s willen scholen richting ICT of Cisco CCNA.

One2train biedt de omscholing/Academy trainingen aan via een blended leermethode: ILT lesdagen gecombineerd met interactief online learning!

Kandidaten krijgen individueel advies over welk traject en leertempo bij hen past. Is de doelstelling het vinden van een nieuwe baan, dan begeleidt One2train verder in de gang naar de IT arbeidsmarkt.

Vanaf 1 oktober 2018 richt One2train zich primair op de Cisco Networking Academy scholing, en is de Cisco Learning Partner status overgedragen aan opleidingspartner TSTC – ICT & Security Training. De jarenlange samenwerking met TSTC is hiermee op nieuwe voet voortgezet.

Informeer naar de mogelijkheden voor omscholing (voor individuen of bedrijven) of beschikbare kandidaten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

CRKBO geaccrediteerd

icoontelefoon

Volg ons


icoontelefoon

Contactgegevens

icoontelefoon085 - 0498 591
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.