Werken in de ICT - SUCCES STORIES

Deelnemers die bij ons een omscholingstraject hebben gevolgd en succesvol hebben afgerond helpen wij, ongeacht de achtergrond, naar een baan in de ICT.
Want een kandidaat die het opleidingstraject succesvol heeft afgerond, heeft zich niet alleen de vereiste basiskennis eigen gemaakt maar tevens laten zien dat hij of zij door inzet en motivatie zich nieuwe stof eigen kan maken en succesvol examens kan afleggen. Tijdens het traject ontwikkelt de kandidaat ook zelf een goed zicht op wat een toekomstige functie werkelijk inhoudt.

De begeleiding naar een baan, doen wij in samenwerking met ons zusterbedrijf SamOne B.V.

Samen met SamOne ondersteunen wij d.m.v. bijv. baanbemiddeling, coaching, detachering, werkervaringsplaatsen en hulplijnen met deskundigen uit het vak. 

 

 

NETWERKENGINEER: Rinse - Breda
NETWERKENGINEER: Rinse - Breda
"Door de persoonlijke benadering van One2train werd ik echt uit de modder getrokken. Voorheen solliciteerde ik me helemaal suf, ook via LinkedIn, maar werd nooit uitgenodigd voor een gesprek. Dankzij de Cisco certificeringen kwam ik bij bedrijven eindelijk in een fase van uitnodiging tot gesprek en heb ik uiteindelijk deze toffe baan gevonden. Ik kan iedereen die in eenzelfde positie zit deze opleider van harte aanbevelen! Uiteraard is het daarbij belangrijk dat je gemotiveerd bent en net als ik bereid bent om hier keihard aan te werken. Als je dat kan is er heel veel mogelijk!"
Van Wajong naar Support engineer
HELPDESK: Rowan - Sliedrecht
HELPDESK: Rowan - Sliedrecht
"Ondanks dat ik goed heb leren omgaan met mijn autisme, is het nooit gelukt om een baan te vinden. Na afronding van mijn omscholing bij One2train Academy ben ik stage gaan lopen als support engineer bij SamOne. Via UWV kon ik solliciteren op een baan als 1e lijns support medewerker en heb ik nu een contract bij een bedrijf waar ik goed ben opgevangen, goed wordt begeleid en het goed gaat met mij."
Van Wajong naar 1e lijnst support medewerker

CRKBO geaccrediteerd

icoontelefoon

Volg ons


icoontelefoon

Contactgegevens

icoontelefoon



085 - 0498 591
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.