CCSK - Cloud Security training

Security/Informatie Beveiliging trainingen

> Cloud > Security

Beschikbare leervormen - Available learning methods CCSK training
classroom-study
   
 
 
 
 
 
Course duration                 Course price                   Corresponding exam
3 days   EUR 2.480,00 excl. BTW/VAT   Cloud Security (CCSK)

Cloud Security (CCSK) – trainingsmogelijkheden
Optie 1: 3-daagse training
Optie 2: In-company training

Cloud Computing en Cloud Security
De komende jaren zal Cloud Computing de groeimotor van de IT sector zijn. Volgens recente cijfers van IDC zal de markt voor Cloud Computing jaarlijks met 25% groeien. Dat Cloud Computing niet nog sneller groeit dan de cijfers die IDC voorspelt, heeft veel te maken met een aantal onbeantwoorde vragen rond de beveiliging van Cloud toepassingen. In deze eerste leveranciersonafhankelijke Cloud Security training zullen alle hete hangijzers rond Cloud Security behandeld worden.

Experience Level:
-
Geen data hier?:
Vraag een sessie aan via info@one2train.nl

CCSK – de eerste leveranciersonafhankelijke Cloud Security certificering!
CCSK-Cloud-Security-CertificationDeze 3-daagse Cloud Security training bereidt u voor op het Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) van de Cloud Security Alliance (CSA), inclusief de aanbevelingen van het European Network and Information Security Agency (ENISA). CSA en ENISA zijn de twee wereldleiders op het gebied van leveranciersonafhankelijk Cloud Security onderzoek en brengen in samenwerking de eerste onafhankelijke Cloud Security certificering op de markt.

CSA – Cloud Security Alliance
CSA-Cloud-Security-AllianceDe Cloud Security Alliance (CSA) is een internationale not-for-profit organisatie met als doel het promoten van best practices in Cloud Security en het opleiden c.q. certificeren van IT professionals tot Cloud Security experts.

ENISA – European Network and Information Security Agency
ENISA-Cloud-Security-Certification-CCSKHet European Network and Information Security Agency (ENISA) is binnen de Europese Unie hét aanspreekpunt over cyber security issues in het bijzonder en informatiebeveiliging in het algemeen.

Cloud Security (CCSK) training – voor wie?

Deze 3-daagse Cloud Security training, die opleidt voor de Cloud Security certificering van de Cloud Security Alliance (CSA), is relevant voor iedere IT professional die zich wil verdiepen in de security issues van Cloud Computing.

Cloud Security (CCSK) – Body of Knowledge en cursusmateriaal
De 3-daagse Cloud Security training bevat:

  • CSA Book on Security Guidance for Critical Areas of Focus in Cloud Computing v2.1
  • ENISA Book on Cloud Computing Security Risk Assessment
  • Relevante white papers over Cloud Computing
  • NIST (National Institute of Standards and Technology) documentatie over de cloud: Guidelines on Security and Privacy in Public Cloud Computing; the NIST Definition of Cloud Computing; Cloud Computing Synopsis and Recommendations

Cloud Security (CCSK) – (her)certificering en PE punten
Na het behalen van het Cloud Computing Security Knowledge (CCSK) examen van de Cloud Security Alliance (CSA) behoudt u uw titel voor de rest van uw leven. Aan uw titel zal wel een versie nummer gegeven worden. Wanneer de Body of Knowledge in de toekomst verandert zal vanzelfsprekend ook het CCSK examen aangepast worden. Diverse instanties kennen al PE punten toe aan het CCSK certificaat.

Cloud Security (CCSK) – examen
Het CCSK examen is een web based, multiple-choice examen dat uw kennis toetst m.b.t. Cloud Security issues. Het examen bestaat uit 50 vragen en neemt 1 uur in beslag. Mocht u onverhoopt de eerste keer niet slagen, dan mag u het examen geheel kosteloos overdoen.

Cloud Security (CCSK) – vereiste voorkennis
De 3-daagse Cloud Security training is ontwikkeld voor IT professionals. Om het Cloud Security (CCSK) examen met succes te kunnen afsluiten heeft u geen specifieke voorkennis nodig.

Samenwerkingen

UWV
Gemeentes West-Brabant
Gemeentes Drechtsteden
TSTC
icoontelefoon085 - 0498 591
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.