• One2train Academy werkt opnieuw samen met IMF Online ter uitbreiding van het portfolio ICT Training & Certificering. Er is een nieuw aanbod aan Big Data opleidingen en er zijn Cloud trainingen toegevoegd ter aanvulling op het portfolio van TSTC.
  • In verband met het Coronavirus worden alle klassikale lessen voor de omscholingstrajecten virtueel gegeven. Cursisten zijn enthousiast. Minder afleiding, geen reisstress of reistijd, en toch betrokken.
  • Intakes gaan online virtueel door. Als Cisco Partner gebruiken we voor onze trainingen en intakes: Cisco Webex. Veilig en efficient!

Werken bij One2train

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Cisco Security trainer!

Als werkgever heeft One2train werkplezier en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Als team bouwen wij graag samen aan onze dienstverlening en groei, en verdiepen wij onze kennis en vaardigheden. Als collega bieden wij je daarnaast ook individuele trajecten aan om je talenten en werkzaamheden nog verder te kunnen ontwikkelen. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich, net als onze dienstverlening, door openheid, respect, vertrouwen, plezier en heldere communicatie.

Ben jij het (aankomend) Cisco talent wat wij zoeken?

Je geeft trainingen & workshops op het gebied van Cisco Routing & Switching & Security. Je hebt werkervaring als Netwerkengineer en hebt een goede praktijkkennis van minimaal Cisco Routing & Switching producten. Bij voorkeur ben je reeds gecertificeerd als Certified Cisco Systems Instructor (CCSI).

Verder ben je in het bezit (of uiterst gemotiveerd) om de volgende Cisco certificeringen te behalen;

-        CCNA R&S

-          CCNA Security

-          CCNP Security

Je beschikt over eersteklas didactische en communicatieve vaardigheden (in het Engels en Nederlands) en ben je gemotiveerd om te leren en door te ontwikkelen. Je werkt wisselend door heel Nederland en bent in bezit van rijbewijs B. Je bent beschikbaar voor 16 tot 40 uur per week en bent flexibel.

Wij bieden je een mogelijkheid tot een vaste baan en een marktconform salaris.

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Stuur dan jouw CV per e-mail met begeleidend schrijven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel voor meer informatie 085 – 0498 591.

Samenwerkingen

UWV
Gemeentes West-Brabant
Gemeentes Drechtsteden
TSTC
IMF

CRKBO geaccrediteerd

icoontelefoon

Volg ons


icoontelefoon

Contactgegevens

icoontelefoon085 - 0498 591
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.